Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 73 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet szuterén.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült kb. 1970
Épület szintje 2
Energetika ff: 201%–250% átlagos
Lift nincs
XIV. kerületben, Alsórákos csendes, családi házas utcájában, az Örs vezér tér közelében (gyalog 5 perc!) 4 lakásos, kertes társasházban eladó egy 73 nm-es, 3 szobás lakás külön garázzsal és önálló kerthasználattal.

Az ingatlan egy átlagos állapotú ház külön bejáratú fél szuterén szintjén helyezkedik el, padlószintje mindössze 2 lépcsőfokkal van lejjebb a talajszinttől, nagy ablakainak köszönhetően meglepően világos, teljesen száraz, beköltözhető állapotú.

A szobákban kifejezetten szép állapotú, hagyományos fa parketta található, a falak frissen lettek festve. Mindhárom szoba külön nyílik. A fűtés és meleg víz egy újszerű, Viessmann márkájú kondenzációs kazánról van megoldva.

A lakáshoz a hátsó kertben lévő 15,6 nm-es könnyűszerkezetes, alápincézett garázs és a garázs előtti kb. 85 nm-es kertrész kizárólagos használata tartozik.

A ház nincs társasházzá minősítve, nincs közös költség, a tulajdonos társak között használati megosztás van, mely alapján tulajdoni hányad szerint viselik az aktuális költségeket.

Az ingatlan több lehetőséget rejt magában, elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas rendelőnek, irodának, de lakásként is jó választás családok számára is.

További információért, megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

Ár

Eredeti irányár 39,99 millió Ft
Akciós ár 37,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Gyöngy-Ház Ingatlan
Név Hódi Gyöngyi
Telefon +36 30 603 3 Mutasd
Email hodi.gyongyi@ Mutasd